Græsplæner – Ring og få et gratis tilbud!

Græsplæner kan anlægges med rullegræs eller sågræs.

Fordelen ved rullegræs er, at din nye græsplæne leveres dækkende og med et færdigt rodnet.

Sågræs er til gengæld den billigste løsning.

Typisk opnår du en pænere og tættere plæne ved anlæg af rullegræs. Du undgår også nemmere ukrudt i plænen – især lige efter anlæg af sågræsplænen, hvor ukrudt har gode vækstmuligheder indtil græstæppet er dækkende.

Ved anlæg af rullegræs kan du færdes på plænen straks efter anlæg. Voldsom aktivitet som fodboldspil, løb, store børn og store hunde må dog vente til rodnetet er fæstnet. Det tager typisk 1-2 måneder alt efter årstiden.

Rullegræs kan anlægges hele året. Også om vinteren, men ikke i perioder med frost i jorden. Men det er bedst at anlægge græsplæne i tør jord, og derfor i sommerhalvåret.

Hvis du selv vil anlægge din græsplæne, anbefaler jeg, at du køber rullegræsset hos Amager Rullegræs

Græsplæner anlægges ved at jorden valses grundigt med en stennedlægningsfræser. Sten, rødder og græstørv afrives, hvorefter plænen tromles, og endeligt planes med asfaltragere. Herefter afrives endnu engang og plænen tromles helt jævn. Til sidst sås græsset – eller græsrullerne anlægges.

Vanding af en græsplæne er vigtig i de første 2-4 uger. Men du modtager naturligvis en grundig rådgivning om vedligeholdelse, når din græsplæne er anlagt og færdig.

Du finder vores priser på anlæg af sågræs og rullegræs her.