Brolægning – Ring og få et gratis tilbud!

Flise- og stenbelægninger skal ses som en helhed. Rummelighed og anvendelighed for terrasser, indkørsler og havestier er vigtigt for glæden ved dit nye anlæg.

Korrekt fundering med stabil- og afretningsgrus er vigtig for holdbarheden. Hvis din terrasse og indkørsel skal forblive jævn, er det ligeledes vigtigt, at fundamentet komprimeres på den rigtige måde.

Vores mangeårige erfaring med brolægning giver os mulighed for at tilbyde stenbelægninger ud fra vejledende priser. Vores priskatalog dækker langt de fleste almindelige belægningstyper og opgavetyper.

Det skal dog understreges at priserne er vejledende. Forhold vedrørende rydning af jord, omfanget af kantarbejde, fjernelse af rødder og fundamenter, hævning og sænkning af kloakanlæg, beskyttelse af ledninger og el-installationer mv. har betydning for den endelig pris, som vi først kan give ved besigtigelse af opgaven.

Flise- og stenbelægninger kan ikke udføres i perioder med frostvejr.

Vi køber de fleste af vores fliser hos Betongården. Fliserne er trekantsmærkede og af god kvalitet. Vores gode aftale med Betongården giver os mulighed for at tilbyde brolægning i høj kvalitet og til en meget fornuftig pris.